Partner cases

Sofie-app: digitaal kasboekje om financiën beter te regelen

Goedbedoelde adviezen, brieven, voorlichting en andere informatie; gedragswetenschappers weten dat er meer nodig is om mensen hun financiën goed te laten regelen. Platform Sofie laat ze bewuster sparen, pensioen opbouwen en voorkomt dat ze in geldnood raken of de hypotheek niet meer kunnen betalen. Onder meer via de Sofie-app.

Lees meer
Image
Sofie

Ordina helpt banken en verzekeraars kredieten en leases automatiseren

Met zijn FASCO-app helpt Ordina als digitale business partner banken, verzekeraars en adviseurs met het ophalen en analyseren van data voor het verlenen van hypotheken en leningen. Sinds kort is de app uitgebreid met de analyse van banktransacties. Daardoor kunnen ze kredieten en leases sneller en geautomatiseerd beoordelen en krijgen klanten sneller te horen of ze hiervoor in aanmerking komen.

Lees meer
Image
Ordina

UwCreditCheck geeft gemakkelijk en snel inzicht in financiële ruimte

Met UwCreditCheck van TJIP krijgen zowel consumenten als financieel dienstverleners via de analyse van banktransacties gemakkelijk en snel inzicht in iemands financiële ruimte. UwCreditCheck zorgt voor naadloze integratie van die inzichten binnen bestaande advies, acceptatie en beheerprocessen. UwCreditCheck is bijzonder relevant bij consumptief krediet en hypotheken.

Lees meer
Image
TJIP

Experian-klanten kunnen kredieten sneller en veiliger beoordelen dankzij Invers

Data- en analyticsbedrijf Experian helpt kredietverstrekkers in verschillende sectoren om snel een duidelijk financieel beeld van hun klanten te krijgen. Door de samenwerking met Invers gaat het beoordelen van kredieten sneller, veiliger en eenvoudiger. Daardoor krijgen klanten snel te horen of ze in aanmerking komen voor een lening, krediet of hypotheek.

Lees meer
Image
Experian

Mail to Pay en Invers verbeteren kredietcheck en flexibele betalingsregeling

Mail to Pay zorgt ervoor dat debiteuren van woningbouwcorporaties, verzekeraars en nutsbedrijven hun openstaande facturen sneller betalen. Samen met Invers gaat het bedrijf zijn klanten nu ook helpen om de draagkracht van aanvragers van een krediet te toetsen en om flexibele betalingsregelingen op maat te bieden, waarmee mensen schulden beter kunnen aflossen.

Lees meer
Image
Mail2Pay

Yeaz! helpt kleine ondernemers met snelle kredietverlening

Kleine ondernemers en zzp’ers krijgen niet zo makkelijk een lening bij de bank. Bij Yeaz! krijgen ze binnen vijftien minuten te horen of ze ervoor in aanmerking komen. Die snelle kredietcheck is mede mogelijk dankzij de analyse van hun banktransacties door Invers.

Lees meer
Image
Yeaz!

Syncasso spreekt betalingsregelingen af die wel haalbaar zijn

Incasso- en deurwaarderskantoor Syncasso levert maatwerk voor schuldenaren. Door banktransacties te analyseren kan het zien wat mensen wel en niet kunnen afbetalen aan hun betalingsachterstand en kan Syncasso daarvoor een passende, haalbare betalingsregeling aanbieden. Dat is goed voor zowel schuldeisers als schuldenaren.

Lees meer
Image
Syncasso

Beequip: ook in coronacrisis zwaar materieel leasen door analyse banktransacties

Beequip heeft voor meer dan 700 miljoen euro aan kranen, vrachtwagens en ander zwaar materieel geleaset aan MKB-bedrijven in onder andere de bouw, infra en logistieke sector. Dankzij de analyse van banktransacties kan het bedrijf de kredietwaardigheid van klanten beter beoordelen en het risico verkleinen. Dat is vooral tijdens en na de coronacrisis van groot belang.

Lees meer
Image
Beequip

FinSave geeft consument grip op eigen financiële situatie

De nieuwe app FinSave geeft consumenten meer grip op hun financiële situatie. Door ze te wijzen op een goedkopere hypotheek, verzekering of een aanvullend pensioen. Door slimmer te sparen of een lening met de laagste rente af te sluiten. Door gebruik te maken van de analyse van banktransacties door Invers maakt de app hun financiële situatie sneller en beter inzichtelijk.

Lees meer
Image
FinSave

Interesse in onze services?

Demo aanvragen

Versterk uw organisatie met verrijkte data